Wie zitten er achter de Browniehemel?

Het begon allemaal al meer dan 10 jaar geleden. Paula bakte altijd al heerlijke hemelse brownies. Gewoon thuis in de keuken, voor alle visite, vrienden en familie. Daarbij probeerde ze altijd het recept te perfectioneren en de brownies nog lekkerder te maken. Dit bleef niet onopgemerkt!

Vrienden hebben Paula aangespoord om de brownies te gaan verkopen, want ze waren gewoon té lekker om niet aan meer mensen te laten proeven. In een privé uitdagende tijd waagde Paula de sprong in het diepe en zo is De Browniehemel ontstaan!

Al snel was de Hemelse brownie niet alleen bekend in Heiloo, maar ook ver daarbuiten! Na een paar jaar kon de thuiskeuken de vraag niet meer aan en is Paula in 2022 de samenwerking aangegaan met ChocLab. De kwaliteit van de brownies is daarbij altijd het allerbelangrijkste gebleven. De samenwerking met ChocLab geeft de mogelijkheid om nog meer mensen blij te maken met de hemelse brownies, maar ook om meer smaken en soorten aan het assortiment toe te voegen.

Inmiddels is dan ook de browniebar ontwikkeld en kun je ook heerlijk hemelse bonbons bestellen. Bram, de zoon van Paula is inmiddels ook in de onderneming gestapt en samen zorgen ze voor een continue ontwikkeling en groei voor De Browniehemel. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe heerlijke smaken en naar de beste eerlijke producten.

Foto credit: Sander Mulkens

Meer weten? Wij staan je graag te woord!

De Browniehemel, trotse winnaar van De Ondernemersprijs

Trotse winnaars

Wij zijn heel trots op de ondernemersprijs 2023. Een initiatief van Ondernemend Heiloo.

Aldus de jury: "De Browniehemel is niet alleen bekend in Heiloo en omstreken, maar inmiddels door het hele land verkrijgbaar. Paula heeft altijd de kwaliteit van het product voorop laten staan, heeft doorzettingsvermogen getoond en is nu aan de 2e levensfase van het bedrijf begonnen. Haar zoon Bram is in de zaak gekomen en de productie is inmiddels uitbesteed aan Chocolate King, de winnaar van de Ondernemingsprijs van 2022. Deze beslissingen zullen ongetwijfeld leiden tot een verdere groei van de onderneming."