Het lekkerste bedankje voor Juf of Meester!

Het lekkerste bedankje voor Juf of Meester!

Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent: tijd om de juf of meester te bedanken met een leuk en vooral lekker cadeau!

Een cadeautje om je waardering uit te spreken en om te bedanken voor het leuke en leerzame schooljaar.

De band van een kind met de leerkracht is vaak bijzonder. Ze brengen immers veel tijd door op school en maken samen veel mee. Als ouders weet je hoeveel energie en toewijding het kost om elke dag voor een klas vol kinderen te staan. Daarom verdient elke juf of meester een leuke attentie!

Er zijn verschillende bedankjes mogelijk. Per school en per klas kan dit verschillen. Soms koopt iedereen een kleine attentie. Een andere keer wordt er iets gekocht of geknutseld namens de hele klas. Van kleine tot grote bedankjes, wij hebben altijd wat leuks voor de juf of meester!

Niet alleen lekker, maar ook leuk om te geven, want bij iedere bestelling voegen wij een gratis kaartje toe met jouw persoonlijke boodschap.

Bestel nu het lekkerste bedankje voor het einde van het schooljaar bij de Browniehemel!

De 'Jij bent goud waard' Brownie

De 'Jij bent goud waard' Original Brownie van De Browniehemel, om cadeau te geven

De Original Brownie in het 'jij bent goud waard' thema! Met gouden sticker. Smeuïg en met grote brokken witte en bruine (Fairtrade) chocola. Met liefde gemaakt en natuurlijk met alleen (h)eerlijke ingrediënten voor €6,50.

De 'Jij bent goud waard' brievenbus brownies


Geef de Original Brownie en Blondie Brownie in een handige brievenbus variant. Allemaal in het 'jij bent goud waard' thema. Verpakt in een mooie gouden verpakking met gouden stickers voor €15,95.

De 'Enorm bedankt' of de 'Jij bent Goud waard' Giftbox

De 'Jij bent goud waard' Giftbox. 4 Hemelse Brownies van De Browniehemel om cadeau te geven.
Verras de juf of meester met een giftbox gevuld met vier smaken hemels lekkere brownies. Zoek de vier lekkerste smaken uit en bedank de juf of meester met een heerlijk cadeau voor slechts €26,95.

Kadopakket

Een Luxe hartvormige cadeaubox met brownies, bonbons en een browniebar van de Browniehemel

Het ultieme Browniecadeau voor de juf of meester: vier smaken Hemelse brownie, een zakje gemengde Hemelse bonbons en een Hemelse browniebar. Prachtig verpakt in een mooie hartjesbox met deksel. Nu voor maar €39,-

Grijp deze kans om jouw waardering op een overheerlijke manier te tonen en bestel vandaag nog jouw perfecte bedankje bij de Browniehemel!

Klik op de links en maak de juf of meester dolgelukkig!

Terug naar blog