Hemelse Brownies in LINDA Magazine!

Hemelse Brownies in LINDA Magazine!

Andere Koek

"Nu eens geen blauwe envelop of stomme reclamefolders, maar heerlijke brownies in jouw (of andermans) brievenbus."

Onze overheerlijke hemelse brievenbus brownies staan in de LINDA (nr. 238)!

Wij zijn heel blij met ons plekje in het geweldige LINDA magazine! Wat een eer om hier te staan, tussen de inspirerende verhalen en de prachtige pagina's van dit mooie tijdschrift.

Wij maken onze brownies met liefde en dit is een moment om te koesteren. Het is niet alleen een erkenning van ons harde werk, maar ook een kans om onze liefde voor brownies te delen met een groter publiek. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van brownies? En dan vooral onze (h)eerlijke brownies natuurlijk met de lekkerste ingrediënten en grote chunks chocola!

En, het beste van alles? Onze brownies zijn niet alleen voor jou. Ze zijn perfect om te delen! Of het nu gaat om een verrassing voor een vriend of geliefde, of gewoon een traktatie voor jezelf, onze brownies brengen altijd een glimlach op ieders gezicht.

Je kunt je eigen brievenbus box samenstellen. Kies uit al onze heerlijke smaken en stel jouw ideale mix samen. Misschien ga je voor twee verschillende smaken of blijf je trouw aan je favoriet. Lastig kiezen hè.. zoveel verschillende smaken? Maar met jouw ideale mix wordt het echt smullen! 

En, dan hebben we het nog niet eens gehad over de smaak. Onze brownies zijn gemaakt met de lekkerste ingrediënten en (h)eerlijke chocola. Met liefde gebakken, zodat elke hap een feestje is! 300 Gram hemelse verwennerij, verpakt in een doosje dat perfect door de brievenbus past.

Kies je smaken. Schrijf eventueel een persoonlijke boodschap en maak je bestelling compleet. Als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, verzenden wij jouw Brievenbus Brownies nog dezelfde dag. 

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website en een bestelling te plaatsen. Hier vind je de originele brievenbus brownie

Bedankt, LINDA magazine, voor deze fantastische kans om ons verhaal te delen. En aan al onze nieuwe en toekomstige klanten, welkom bij De Browniehemel - waar elke hap een klein stukje geluk is.

Met liefde en brownies,

Paula & Bram

Terug naar blog