Eerlijke Chocolade

Eerlijke Chocolade

Als je van chocolade houdt, zul je dol zijn op Belcolade. En het gaat niet alleen om de smaak - het gaat ook om het verhaal erachter.

Bij De Browniehemel gebruiken we alleen de beste ingrediënten, en daar hoort Belcolade-chocolade zeker bij. Maar wat deze chocolade echt bijzonder maakt, is de manier waarop het bijdraagt aan een betere wereld.

Belcolade gaat verder dan alleen maar chocolade maken. Ze zetten zich actief in om het leven van cacaoboeren te verbeteren. Hoe? Door hen te helpen meer geld te verdienen en betere levensomstandigheden te bieden.

Een van hun programma's is Cacao-Trace. Dit gaat niet alleen over goede chocolade maken, maar ook over het ondersteunen van cacaoboeren. Belcolade investeert in het bouwen van scholen en gezondheidscentra in cacaogemeenschappen. En ze zorgen zelfs voor drinkwaterapparatuur. Dat is nog eens een win-win!

Maar het houdt daar niet op. Belcolade is ook bezig met het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Ze investeren in duurzame productiemethoden en streven naar een zo laag mogelijke impact op het milieu. Zo kunnen we niet alleen genieten van geweldige chocolade, maar ook met een gerust hart weten dat het op een verantwoorde manier wordt geproduceerd.

Dus elke keer dat je een hap neemt van onze Hemelse brownies met Belcolade-chocolade, weet je dat je niet alleen geniet van een heerlijke traktatie, maar ook een verschil maakt in de wereld van cacaoboeren. En dat is een leuke gedachte toch?
Terug naar blog