De Original Brievenbus Brownies

De Original Brievenbus Brownies

Stel je eens voor...
Je opent je brievenbus en wordt begroet door een verrukkelijke geur van vers gebakken brownies. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met onze Brievenbus Brownies is dit precies wat je krijgt. Een smakelijk duo van hemels heerlijke brownies, rechtstreeks per post verzonden. Met onze Originele Brievenbus Brownies kun je genieten van 300 gram hemelse verwennerij, verpakt in een doosje dat perfect door de brievenbus past!

De Brievenbus Brownies is het perfecte cadeau
Waarom zou je voor onze Brievenbus Brownies kiezen? Nou, het is niet alleen een verrukkelijk cadeau, maar ook een originele manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Of het nu gaat om een bijzondere mijlpaal, een moment van ontspanning of gewoon om dankbaarheid te tonen, onze brownies zijn altijd een schot in de roos! Want, laten we eerlijk zijn, wie kan er nou nee zeggen tegen chocolade? Onze hemelse brownies zijn het perfecte cadeau om te geven of krijgen! 

Het bedenken van het perfecte cadeau kan een uitdaging zijn, maar met onze Brievenbus Brownies wordt het een eitje. We voegen namelijk altijd een leuk en persoonlijk kaartje toe aan je bestelling. 

Zoek niet verder naar het perfecte cadeau. Met slechts een paar klikken bestel je deze heerlijke verrassing, die rechtstreeks wordt bezorgd aan de deur van de ontvanger.

Perfect dus om cadeau te geven, of om lekker aan jezelf te versturen!

Stel je eigen Brievenbus box samen
Of je nu iemand anders wilt verrassen of jezelf gewoon wilt trakteren, onze Brievenbus Brownies zijn perfect voor elke gelegenheid. En het beste van alles? Je kunt je eigen brievenbus box samenstellen! Kies uit al onze heerlijke smaken en stel jouw ideale mix samen - misschien ga je voor twee verschillende smaken of blijf je trouw aan je favoriet.

Lastig kiezen hè.. zoveel verschillende smaken? Maar met jouw ideale mix wordt het echt smullen! 

Als je de Brievenbus brownies selecteert dan kun je direct 2 smaken selecteren. 
Kies uit al onze smaken:
  • De Original
  • Blondie 
  • Caramel Stroopwafel
  • Marshmallow
  • Hazelnoot koffie (mokka)
  • Caramel Zeezout
  • Butterscotch 
  • De Original met zeer laag glutengehalte
En, dan hebben we het nog niet eens gehad over de smaak. Onze brownies zijn gemaakt met de lekkerste ingrediënten en (h)eerlijke chocola. Met liefde gebakken, zodat elke hap een feestje is! 

Kies je smaken. Schrijf eventueel een persoonlijke boodschap en maak je bestelling compleet. 

En, wees gerust, als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, verzenden wij jouw Brievenbus Brownies nog dezelfde dag. Wil je nog meer mensen verblijden? Ontdek dan onze giftboxen, waarin je maar liefst 4 brownies cadeau kunt geven!

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf of een ander op een dosis chocoladegeluk met onze Hemelse Brievenbus Brownies!
Terug naar blog