4 Tips voor een onvergetelijke Moederdag!

4 Tips voor een onvergetelijke Moederdag!

Twijfel je nog over het juiste Moederdag cadeau? Lees dan onze blog en laat je inspireren!

Grote kans dat jij veel lieve moeders kent. Je eigen mama, maar ook je schoonmoeder, bonusmoeder of die lieve vriendin die net moeder is geworden. Verras haar met ons Luxe kadopakket met 4 smaken hemelse Brownie, een zakje hemelse Bonbons en een hemelse Browniebar. Dit alles in een luxe hartvormige kadoverpakking voor maar €39. Wil je liever andere smaken dan op de foto? Dat is geen probleem!

Wil je liever je moeder (of jezelf) verrassen met nieuwe smaken of producten? Dan is ons hemelse verrassingstasje een leuk idee! Ontvang een heerlijk tasje voor maar €30 met (meestal) drie hemelse Brownies, een zakje hemelse Brownie Bonbons en een Browniebar. 

Als je te maken hebt met een echte Hemelse Brownie fan, dan kun je voor onze 'Best Mom' giftbox kiezen! Een mooie cadeaubox met 4 smaken hemelse Brownie. Een giftbox die je geheel zelf kunt samenstellen! Voor €26,95. 

De Moederdag Giftbox van De Browniehemel. 4 Hemelse Brownies voor moederdag, om cadeau te geven.

En last but not least, onze hemelse Brievenbus Brownie. Als je even wilt laten weten dat je aan je moeder denkt. 2 Hemelse Brownies, voor €14,95, per post verstuurd. 

De Brievenbus Brownie, 2 Hemelse Brownies van De Browniehemel, per post verstuurd.

En, omdat Moederdag heel persoonlijk is voegen wij altijd gratis een persoonlijk kaartje toe!

Met liefde gemaakt ... Met liefde gegeven!

Terug naar blog